Våra verksamheter

Exempel på de verksamheter som vi håller på med

 

Sportbarer. Vi har under åren byggt tekniken till ett antal sportbarer. De två senaste,  O´Learys i Tele2-arenan och Kista, är kanske de två häftigaste sportbarerna i Sverige. Vi säljer och installerar ljud, bild och ljus i komplexa system med styrning via Ipad  för att distribuera bild och ljud över flera zoner oberoende av varandra.

Uthyrnig av bild och ljudutrustning. Vi hyr ut projektorer, skärmar, ljud och dukar till olika ändamål. Exemplet är från fotbolls-EM på borggården i Nyköping där vi använde en projektor på 10 000 Ansi-Lumen och en duk som var 4x3 meter. Vi har tillgång till en duk som är 20 kvadratmeter (!!) vilket ger en otroligt häftig bild vid lite större event. Ring så hjälpert vi till.

Övervakningskameror är ett effektivt verktyg för att dels förhindra brott och dels att klara ut brott efter att det har skett.    

Vi säljer och installerar både analoga och ip-baserade bevakningssystem. Tillsammans med kunden går vi igenom vad som passar bäst för deras verksamhet och anpassar utrustningen därefter. Vi har bl.a leverat till ICA-Maxi, Woody Bygghandel, Statoil mm. 

 

 1