Våra verksamheter

Digital signage. Vi säljer och installerar monitorer för information och reklam i tex restauranger, butiker mm. Vi installerar även så kallade touchfolier som kopplas till monitor med dator. Touchfolien monteras på insidan av skyltfönster tillsammans med en monitor och fungerar så att man kan navigera på skärmen från "gatan" genom att peka på fönstret som om det vore ett "mustryck".  Bl.a mäklare har installerat sådana lösningar.

 

Datorer mobiler mm. Vi säljer och installerar datorer, mobiltelefoner med abon och kringutrustning bl.a rekonditionerade datorer som är ett kostnadseffektivt alternativ för företag som inte behöver den senaste modellen för sin verksamhet. Inte minst är det miljövänligt då man återanvänder fullt andvändbara datorer som vi dessutom säljer med ett års garanti.

Digital-TV. Vi säljer och installerar digital-TV från de största leverantörerna, Canal-Digital, Viasat och Boxer. Vi ser till att kunden får ett system med HD-kanaler, snyggt installerat med unika TV eller proj-lösningar där vi kan integrera internet och familjens bild och filmbank. Allt anpassat efter kundens önskemål och installerat med bl a dolda kablar.

2